szabomarti

szabomarti

A nagy bugyogó körkép, avagy van e írott bugyikódex??

2019. július 17. - sz_marti

Történt minap, hogy olvastam egy bejegyzést arról, hogy mennyire zavaró hogy a fehér nyári ruha alatt átlátszik e a bugyi (vagy hogy Pákót idézzem a BUDZSI), ehhez társult pár komment, mely szerint a fehér nyári ruha alá KIZÁRÓLAG testszínű, azaz tök semleges alsóneműt célszerű felvenni. Na ezen én elgondolkoztam. Eleve nők tömegei fel sem vesznek olyan ruhát, ami csak egészen kicsit is átlátszó, vagy lukacsos, vagy bármilyen formában többet mutat. De vajon érdemes e takargatni ami nyilvánvalóan ott van?? Létezik e bármifajta kódex azzal kapcsolatosan, mit illik és mit nem, és kötelező a fehérhez a fehér? Van aki szerint pl egy fehér ruha alá kizárólag egy fekete tanga illik, főleg ha piros alfa romeó van a segged alatt, azaz a tangád alatt.

Na aztán máris itt jön a következő kérdés............a FAZON. Mert érted van aki komázza ha nagy, legyen szó textilről vagy bármiről, és nem igazán kedveli a spárgát a gatya alatt. Aztán legyen e varrás vagy ne? Lézervágott legyen, vagy hagyományos varrású?

Én most csak pár említésre méltó alapfazonnal törődnék ma este.

Normál bugyi

 

Kezdjük a hagyományos sima bugyival, normál varrás, komfortos fazon, nem egy randira való szerzemény, azonban vannak napok és vannak olyan esetek mikor többet nyújt mint bármi más. Mindenki szekrényében lapul belőle pár kiadás, még ha titkolja is. Elő a pamuttal csajok.

365028_9a6b1173c8d5754a9cd0d8b88930ba0a.jpg

A mama bugyi

Nevét a viselőiről kapta, de voltak azért olyan időszakok az időszámításunk során,mikor is fiatal nők ezrei hordták, jobb híján.......Nos, ezzel azt hiszem már mindenki találkozott, és nem árulok el nagy titkot azzal ha elárulom, hogy a mai napig kapható. Idősebb korosztály számára kimondottan közkedvelt darab, panelek teraszán (is) fregolin lógva látható amint alákap a szél. Jómagam is birtokában vagyok egy ilyen fenséges darabnak, a 40-ik születésnapomra leptek meg vele (köszi Anikó:D) 88255_w.jpg

(az a fekete csipke) Tanga

Piacra robbanásának kezdetét nem tudom pontosan meghatározni, ennek pontosan utána kéne járnom, mielőtt kiadom a bugyikódexet, ígérem pontosítok! Azt illetően, hogy szexy vagy sem, szintén vannak néha fellángoló parázs viták, ugyanis egy méretes fenék fölött villan ki a farmernaciból kivillanva pl, na az nem feltétlenül vágykeltő látvány (legalábbis nem mindenkinek) Azért látványt illetően ütős darab, amennyiben szerencsés testalkattal rendelkezünk, vagy legalábbis nagyon sokat dolgozunk ennek elérése érdekében, határozottan dögös tud lenni felvéve. Alfa Romeóba főleg, fehér ruha alá..... Hajrá Orsi:D Anyagát tekintve lehet lyra, pamut, csipke, számtalan variáció közül választhatunk.Komfortosságát illetően megoszlanak a vélemények, van aki szerint észrevétlen, van aki meghalna tőle ha egész nap ez lenne rajta, ízlések és pofonok..........

depositphotos_109309660-stock-photo-black-with-gray-thong-panties.jpg

Francia

 

Ez szintén komoly vitákat szül, van aki szerint a mamafazonra hajaz, van aki a kevesebb néha több elvén jogosan gondolhatja hogy why not? Én azt gondolom ebből is tudnak ótvar ronda fazonokat készíteni, és léteznek kiemelkedően szép darabok. Nem mellesleg rengeteg nőnek áll jól...........én azt gondolom ő is simán befér egy randira. noi-aslo-slip-anja-3.jpg

A nagybetűs randibugyi

Minden kétséget kizáróan azzal a céllal készült, hogy könnyen hozzáférhető tegyen bizonyos testrészeket, bizonyos helyzetekben............Kimondottan előnyös a viselése erdei táborokba bokorban pisiléshez:) Anyagát tekintve ugye kit érdekel.......túl sokáig úgyse viseljük....További magyarázatra nem is szorul ez a kis lycra csoda, prózai szöveget sem tudok nagyon hozzá fűzni:)

sexi-randi-bugyi-rozsaszin-fekete-csipkes-szinu-fehernemu-8c5a_1_300.jpg

 

Azért valamennyire utánaolvastam a témának, engem pl határozottan meglepett, hogy már az ötvenes években készültek merészebb darabok, méghozzá sztriptíztáncosok számára.Itt adózzunk egy perc néma csenddel Mary Quant részére, aki nem mást dobott a piacra, mint a miniszoknyát, de emellett tervezett még fehérneműket is."Szabadság a divatban" ez volt a a jeligéje.

Személyes kedvencem volt a Keleti pályaudvarnál egy üzlet, ahol a kedvenc eladómon folyton kismamacipő volt, köpeny, a rúzs és a smink mindig a helyén volt. Haja csodás tupírral összekontyolva. Amint beléptem, rögtön megismert, és innentől kezdve csak szűkíteni kellett a kört, mire is vágyik ifjú szívem, feszes seggem, és máris boldogan távoztam.

Summa summáron, különböző fazonok, különböző korú és alkatú lányokon, hölgyeken, asszonyokon, szerintem viseljen mindenki azt, ami neki kényelmes, és amiben jól érzi magát. Mások véleményével pedig továbbra se törődjetek:)

Végszónak még annyit hozzátennék, én őszintén hiányolom azokat az igazi retro üzleteket, ahová bement az ember jánya, és az eladó anélkül, hogy bármit is mondott volna a tanácstalan vevő, azonnal kirántott vagy 7 db szemrevaló kis alsóneműt

Ugyanakkor várom a hozzászólásokat főleg férfiaktól, mi "illik", és mi nem, mi tetszik, és mi nem?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabomarti.blog.hu/api/trackback/id/tr3714968134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása