szabomarti

szabomarti

Holnap suli, csak mondom.......

2020. január 05. - sz_marti
Pár jó tanács ma estére, illetve holnapra.
Amennyiben gyermekednél már elmúlt a Thomas korszak, kezdd azzal, hogy megkeresed a lakásban. Érdemes a lakás azon pontján keresgetni, ahol áram van, tehát lehet telefont tölteni, számítógépet használni, tabletet, ipadet tölteni stb. Érd el, hogy leszálljon a youtuberól
Ha magától nem megy, alkalmazz virtuális erőszakot. Lődd ki a WiFit
Amint megvan a szemkontaktus, ne téveszd szem elől. Próbáld rávenni, hogy keresse meg az iskolatáskáját. Mikor sokkot kap az infótól, mert rajön, miért kell a táska, próbáld palástolni az örömöd. De biza, holnap már suli lesz:)
Na, ha megvan a táska, vegyél egy feles poharat, töltsd meg színültig alkohollal.  Húzd le. Végy egy mély levegőt, és kutasd fel a rohadt szendvicseket a táskában, de ha szerencséd van, csak némi száraz kenyérhéjat találsz. 
Következő napirendi pont, kiskorút rávenni arra, hogy magától pakoljon be. Következő sokkoló info: holnap nem 11-kor kelsz életem..............kárörvendés palástolása ismét. Táska bepakolva, alkohol felhasználva, azt hitted kis naiv hogy ennyi mi?? Uzsonnát meg majd a Jézuska csomagol nem? Na nyomás a konyhába zsömlét kenni. Nem, nem ítéllek el, ha felhajtasz még egyet. Főleg ha most derül ki, milyen házi nem készült el az elmúlt két hétben:)
Magadnak készítsd ki egy literes kávés termoszt reggelre..e63152075acb8cfa2269601a536661b2.jpg
Az ébresztőórákat úgy állítsd be a lakás minden szegletébe, hogy legalább 5 különböző ponton szóljon a csipogás. Ha van beépített dolby surround, akkor ne szarozz, nyomd be reggel 6-kor a Macarenát teljes hangerőn.
Főzz le egy adag kávét, csendben, amíg megadatik. Igyál egy két kortyot. A termoszt töltsd fel vodkával. Ne sajnáld...Egy perc néma csenddel tisztelegj a pedagógusok, óvónők, dajkák előtt, akik ma kezdik az alulfizetett munkájukat.Kezdődik a keményebb dió, az ébresztőórák harsogása ellenére édesdeden szundizó gyermeked, gyermekeid ébrentartása következik. Ezután még rá kell őt venned arra, hogy ne pizsamába menjen suliba. Ez mindössze röpke 40-50 perc lesz, plusz napi új ránc a homokodon.
Ne felejtsd el a táskájába beszórni az előző este elkészített uzsit, legalább lesz mit kihorgászni a tavaszi szünetbe.
Ha elég bátor vagy, esetleg kínáld meg reggel a portást a termoszból. Ne ítélkezz, ha elfogadja........meg amúgy se itélkezz, nem szép dolog.)

A bejegyzés trackback címe:

https://szabomarti.blog.hu/api/trackback/id/tr4315394820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása