szabomarti

szabomarti

Karácsonyi készülődés az urológián

2019. december 09. - sz_marti

77f4b75d66207ca965f3deb648664a8a.jpg

Hol volt hol nem volt,történt egyszer csak hogy délután szólt a hólyagom. Hallod,kajak rég partiztunk. Mit szólsz egy frappáns kis bulihoz? Majd innentől kezdve egész pontosan kettő percenként rohantam pippantani a dupla nullába. Na bazz....Ez nem jó móka,ehhez hasonló kört futottam már egy éve. Abszolút nem volt happend, volt helyette éjjel könnyes szemmel pisilés. Nem a meghatódottságtól könnyeztem....
Így fogtam magam,és a (zuram segítségével,aki lovagiasan sutba dobta értem a délutánját),és úgy döntöttem egy életem egy halálom,én a betegfelvételist meghágom. Ha nem enged fel a dokihoz. Határozott, ámde nőies fellépéssel közöltem h én innen el nem megyek amíg meg nem néz egy doki,és ha szakmájához hozzáértő lesz, és nem veszi ki a májam,akkor az még jól is elsülhet.
Közli a betegfelvételis,hogy ide csak akkor jutok be, ha majd a doki azt mondja beleférek a rendelésbe. Van az a pillanat mikor hálát adsz a sorsnak,hogy reggel a soft pornó rövidségű kisruhádat húztad fel, nagy levegőt veszel,és benntartod 15 percig,amíg beér a doki.
Miután beért,és a ruha is meggyőzőnek bizonyul ahhoz,hogy a magyar közegészségügy közéd, és a véget nem érő niagara vízesés közé álljon,konstatálod hogy 120-180 perc múlva hozzájutsz a kincset érő orvossághoz.
Leülsz a könyveddel, mert tök előrelátó voltál,és hoztál azt is,meg van nálad powerbank is. Két oldal után rájössz, hogy itt bazmeg két oldalt sem tudsz ma nyugodtan elolvasni. Mert van itt ám még kardiológia,háziorvosi rendelés, de még műtő is ám. Így elengeded az olvasást,és a pisit is majdnem bazz.....(isten áldja azt is aki felújította itt a wc-t,mert itt ma én VIP leszek az fix....) ehelyett elkezdesz nézelődni és rájössz hogy a stand up szakma honnan merít ihletet. Felnéztem a telefonomból, és viszonylag sok csillogó (szürkehályog vagy erotikus reménysugár???) tekintettel találkoztam. Mondom...urológia, életkor 60 és a végtelen között.. Körbenézek,és próbálok egy értelmes beszélgetést elcsípni. Viszonylag kívül esik az érdeklődési köröm a jelenlévőkétől,elég sok karácsonyi menüsort hallgattam végig. Marika pl kacsát süt,meg diós bejglit, kizárólag dióst,mert az onoka a mákosat nem eszi ám meg.. óóóóóóóóó Klára de jó hogy jössz,papa ugorj csak le a kocsihoz,adjál a Klárinak két tál kocsonyát,ott a csomagtartóba.(papát sose látom többet, sztem megpattant Klárival Bahamákra......)
Bözsi én a kalácsot évek óta úgy sütöm karácsonyra,hogy hármat bedagasztok,és összefonom íííííííígy kerek formába tudooooood,közben annyira gesztikulál,hogy a mellette ülő Jóska meg majdnem a sebészeten köt ki.
Kezd a nyálam is folyni,mondom a nyálam IS...negyedik kör a wcn. Rutinosan bevetődők a jobb oldaliba, a másikon szar a zár,de a rutinosak lábbal meg tudják tartani.
Visszaérve nyugodtan konstatálom,hogy lófaszról se maradtam le, még pont 300-an vannak előttem mint Spártába.
A doki.....99%-ig biztos vagyok benne,hogy első körben a színművészeti főiskolára jelentkezett, és a színészet volt minden vágya. Talán még eljátszott azzal gondolattal is, hogy tévébemondó lesz, ezt azonban a Való Világnál sajgó szívvel elengedte.

Szerintem a szülei,akik régimódi nézeteket vallottak a 3 méteres belmagasságú polgári lakásukban, egy vasárnapi ebédnél a zsolnay porcelán, és az ezüst étkészlet mellett eldöntötték,ebből a fiatalúrból biza orvos lesz,bármi áron. Igen ám,de emberünk belül ellenállt az érzésnek,szíve mélyen mindig is a színpadra vágyott. Így lett belőle színpadias mozgású búgó hangú, kedves és színpadias urológus szakorvos.
Közben Erika,a leszbi katonalánynak öltözött csaj már kiosztotta háromszor a nagyanyját. Pedig Klaudia mama elég coolnak tűnik,facebookozik az okostelóján, meg minden, nem értem miért hülyézi le őt a leszboszi onoka.
Lassan mindenki hazaszédelgett már a rendelőből,csak az urológián nyílt ki néha az ajtó, kilépett rajta Hamlet és a következő páciensét szólította.
Miután az is bejutott előttem aki jövőre fog megszületni,és én olyan otthonosan jártam már a slozira mintha itt laknék (lett volna nálam mamusz, eskü felhúztam volna),végre én is sorra kerültem. Rám túl sok időt nem szánt sajnos dr Hamlet,gyorsan körbejárta a helyzetet szóban, aztán pikkpakk lezárta a problémám egy sumetrolin recepttel.
Ennek örömére egy hangulatos búcsúpisivel elköszöntem a rendelőtől,fél 8 magasságában. Kifelé menet ismét majdnem bepisiltem, mikor a takarítónő rámrikkantott,hogy most mosott fel, nyugodt szívvel használjam a másik kijáratot. Nem mertem ellenkezni,így a művészbejáron távoztam a gyógyszertár irányába,a boldog tudattal,hogy ma is kimaxoltam a tébémet. A gyors javulás reményében be is szedtem egy fél marékkal gyorsan. Mai rovatunkat a Zewa wc papírgyártó cég, a Színművészeti Főiskola, Erika, Klaudia, és Hamlet támogatta.

A vörösáfonya leve, no meg a medvetalp levele legyen veletek lányok.............

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabomarti.blog.hu/api/trackback/id/tr9115345558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása