szabomarti

szabomarti

az utolsó tanítási nap margójára....

2019. június 17. - sz_marti

Mivel sokan jelöltek be facebookon, és az oldalam az egy saját privát oldal, ahol sok magánjellegű dolgot is megosztok, ezért úgy döntöttem áthozom az írást ide.Sokan kérdezték azt is hogy írok e blogot.......idáig nem írtam, de nézzük meg megy e a dolog.....:)

Ezt azokra az anyukákra,apukákra akik lelkesen hegyezték a ceruzákat (amit egyesével elláttak névvel) egész évben,pótolták az elveszett cuccokat,beküldték a 2605 Ft-ot kiszámolva borítékban névvel ellátva. Megvették és bevitték a fonalat, az üdítőt a kekszet, a centit,a műanyag kupakokat,a pénzt a könyvre.
Megrendelték a fényképeket,elvitték a gyereket tornára,úszásra ideodaamoda. Kivasalták az ünneplőt,időben megrendelték az ebédet,és volt olyan bölcs hogy be is fizette azt....nem felejtették el a különajándékra beküldeni a pénzt(egy perc néma tisztelet az SZMK-soknak),sem a tappancsot megrendelni. Nem felejtette el kiszedni a zöldülő uzsonnát a táskából,és a szamárfüles ebédcsekket is. Lelkesen követte a kréta bejegyzéseket,kevésbé lelkesen szülőire és fogadóra is eljárt. Nyomon követte a mindenféle befizetési határidőket. Bekészítette a tornazsákot,a kistáskát,nagytáskát,kutyaf@szát..
A lista a teljesség igénye nélkül készült,tetszés szerint kiegészíthető
Na és természetesen azokra a pedagógusokra,óvó nénikre,akik lelkesen támogatták a gyerekeket évközben (egyre kevesebb van sajnos)
Nyári szünet 2019 ON

 

(fotó:Pinterest)

64412292_2427298123967313_1780792603126530048_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szabomarti.blog.hu/api/trackback/id/tr614898702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása