szabomarti

szabomarti

Stayathome kezdőszett

2020. március 15. - sz_marti

peace_sign-hippie.jpgHolnaptól nincs suli, ovi stb....mindenki tudja mi a helyzet..........

Kicsit sem szeretném elbagatellizálni, sőt.........de azért nevetni mindig minden helyzetben fontos, ezt szögezzük le:)

Lisztet, olajat cukrot megvetted, hús, maszk, és fertőtlenítő úgysincs már...

Szóval, holnap reggel irány a gyógyszertár, azonnal váltsd ki a fogamzásgátlód, a pesszáriumod, vegyél óvszert, ne sokkoljuk az egészségügyet 72 365 újszülöttel idén decemberben......

Ha nem tudsz már receptet szerezni, az alábbi biztos szexmentes szettet tudom magányos estékre ajánlani:

Nejlon, vagy nejlon hatású otthonka, vagy bolyhos macinaci. Térdig érő nejlonhari,ha szalad a szál,úgy még jobb felül legyen egy pörköltszaftos póló. Hajfestést,szőrtelenítést meg szemöldökszedést ebben az esetben engedd el, ez már eggyel komolyabb védelmi fokozat. Aztán a fáj a fejem, megint megjött, korán kelek is bevethető még.

Vegyél jó sok nyugtatót (anyának, apának) növényi, illetve nem növényi alapút .(a kókusztej nem lesz jó..) Növényit értsd ahogy akarod, xanax úgyis vényköteles----->megszívtad.

Kávé, az nagyon fog kelleni, utána hiába rongyolsz a budira, papír nincs, na majd oda lesz jó az eddig felhalmozott nagy kupac gyerekrajz.

Attól függően hány évesek a palántáid otthon, az alábbiakra lesz szükséged

1500-2000 db A 4-es papír, rajzolni, színezni, tapétázni, sose lehet tudni, a finommotorikus mozgás fejlesztése ezentúl a te feladatod. (ezúton javaslom az online ovis és egyéb foglalkozások beindítását lelkes óvónénik részére) Hogyan hajtogass brekit kurzus, Hogyan rajzolj hattyút workshop....stb

Akadálypálya (kinti, benti) építéséhez gumiszalagok, üres kutyakonzerves doboz, szivacs, párna,befőttesgumi, ragasztószalag, hurkapálca, szárnyaljon a kreativitás.

Netflix előfizetés. Határozottan elengedhetetlen, ugyanúgy mint a korlátlan internet. Könyvet is szerezz be,de jó sokat, mert olvasni nagyon jó......keresztrejtvényt csak akkor vegyél ha penge vagy, különben elszáll az agyad tőle, akkor meg fogy a pia, akkor meg fogy a wc papír, minden lépést gondolj át, mint a sakkban.

Vegyél pár doboz diszperzitet színes falfestéket, tapétát, így fel tudod frissíteni a lakás színeit, a kecó pöpec lesz, a kis szorgos mancsok is le lesznek foglalva, win-win....érted. Utána állhattok neki takarítani, úgyhogy kell majd klin, domesztos meg minden más, ecet, népszabadság, az online példány tutira nem lesz jó, már most szólok!

Takarítás, felújítás megvolt, jöhet a fagyasztó felmérése, mit lehet készíteni az otthon tárolt mirelit cuccokból. A lencsét, babot, borsót nem pazaroljunk nyakláncfűzésre, kell a kraft, ha már elfogyott az összes marhalábszár a fagyasztóból, vagy sosevót........

Én nem akarok egy percig se viccet csinálni a helyzetből, sőt......nagyon vigyázzatok magatokra, és vegyétek, vegyük komolyan a helyzetet. Figyelj az idős rokonaidra, és magadra, kerüld a tömeges helyeket,és légy türelemmel. Értékeld azok munkáját, akik most értünk dolgoznak, legyen az egy kisbolt, egy kórház, egy nővér, egy tűzoltó, vagy buszsofőr.

piros-sziv-mintaval.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabomarti.blog.hu/api/trackback/id/tr4815524092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása